Boligerne på Kollektivhuset

Læs om boligerne på Kollektivhuset, herunder mulighederne for TV, internet og telefon m.m.

Kollektivhuset har 75 plejeboliger, hvoraf 10 er særligt indrettet til personer med demens. Derudover har vi 10 ældreboliger med kald.

De 10 demensvenlige plejeboliger er samlet i en skærmet boenhed (Nichen). Boligerne er etrumsboliger med en opholdsstue med soveafdeling, et tekøkken og et badeværelse med bruser.

De almindelige plejeboliger er fordelt på fem boenheder. Boligerne er lyse og rummelige torumsboliger med en opholdsstue, et køkken, et soveværelse, en altan og et badeværelse med bruser og en vaskemaskine.

Ældreboligerne er alle torumsboliger, hvoraf nogle har deres egen lille terrasse. Boligerne består af en opholdsstue, et køkken, et soveværelse og et badeværelse med bruser. Det er muligt at installere en vaskemaskine i boligerne. Der er en fælles terrasse til ældreboligerne.

Alle boliger på Kollektivhuset er med nødkald.

Du kan få TV hos YouSee.

Du skal selv kontakte YouSee for at aftale, hvilken TV-pakke du skal have.

Der er telefonstik i alle boliger, så du kan have fastnettelefon.

Hvis du har en fastnettelefon og ønsker at beholde dit nuværende telefonnummer, skal du kontakte dit teleselskab og bede dem om at flytte dit nummer til din nye adresse på Kollektivhuset.

Hvis du har en mobiltelefon, skal du bare tage den med, når du flytter. Du bør give dit teleselskab besked om din nye adresse, men skal ikke gøre yderligere.

Du skal selv kontakte en internetudbyder, hvis du vil have internet i din bolig.

Du må ryge i din bolig, når der ikke er personale til stede.

Du skal selv kontakte et forsikringsselskab for at få lavet forsikringer (f.eks. indbo-, ansvars- og/eller ulykkesforsikring).

Det er ikke et krav, at du skal have forsikringer, når du bor på Kollektivhuset, men det er en god idé.

Der må som udgangspunkt ikke bo husdyr i din bolig.