Mad og restaurant på Kollektivhuset

Læs om restauranten på Kollektivhuset, som er åben for alle pensionister i lokalområdet, og dine muligheder for forplejning som beboer på Kollektivhuset.

Alle pensionister fra lokalområdet er velkomne til at spise og deltage i hyggeligt samvær i restauranten på Kollektivhuset.

Restauranten tilbyder et bredt udvalg af god og traditionel mad. Du kan bl.a. købe lune retter, smørrebrød, sandwichs og forskellige slags boller med pålæg.

Det er ikke nødvendigt at forudbestille maden. Du møder blot op og vælger, hvad du har lyst til.

Du kan få udleveret menuplaner, som gælder for en måned ad gangen, i restauranten.

I restauranten er der altid faguddannet personale, som kan rådgive dig med hensyn til ernæring og kostændringer.

Fra restauranten er der udsigt til vores hyggelige gårdhavemiljø med springvand og voliere.

Hvis du vil besøge Kollektivhusets restaurant, kan du benytte indgang A eller indgang H fra Parkboulevarden.

Forplejning til beboere

Forplejning i plejeboligerne

Hvis du bor i en plejebolig, kan du købe fuld forplejning. I fuld forplejning indgår hovedmåltider og mellemmåltider inkl. drikkevarer, dog uden kapsel- og propvarer.

Vi tilbyder alsidig, lækker og ernæringsrigtig kost. Du kan få en individuel kostplan, specialkost og/eller diætmad, hvis du f.eks. er småtspisende, døjer med undervægt/overvægt, ønsker livsstilsændringer, har diabetes eller har allergi.

Prisen for fuld forplejning er 3.720 kr. om måneden.

Forplejning i ældreboligerne

Hvis du bor i en ældrebolig, kan du selv lave mad, købe mad i restauranten eller få leveret mad fra Madservice Kronjylland.

Hvis du skal have leveret mad fra Madservice Kronjylland, skal du dog først visiteres til dette. Kontakt Visitationsenheden på tlf. 8915 2550 for at blive visiteret til madservice.